Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης αυτής της ιστοσελίδας

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας lingeristas οι οποία βρίσκεται στην διευθύνση www.lingeristas.gr.

Οι όροι αυτοί θεωρούνται αποδεκτοί  από την πλευρά του πελάτη κατά την χρήση του δικτυακού τόπου και το αργότερο κατά την εκτέλεση μιας παραγγελίας

1- Το lingeristas.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

2- Το lingeristas.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

3- Το lingeristas.gr έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας.

4- Το lingeristas.gr επικροτεί την αξιολόγηση των προιόντων και υπηρεσίων του. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός και για τους νέους πελάτες. Το lingeristas.gr διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθεί.

5- Το lingeristas.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.

Το lingeristas.gr έχει ως πρώτη και αποκλειστική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών του και προσπαθεί πάντα να ικανοποιεί τις παραγγελίες του ταχύτατα.

Το lingeristas.gr έχει το δικαίωμα μεταβολής των μεταφορικών εξόδων που επιβαρύνουν τις αποστολές εξωτερικού.

Το lingeristas.gr και τα καταστήματα του συλλέγουν στοιχεία πελατών, με σκοπό τη βελτίστοποίηση και εξειδίκευση στην προσωπική πώληση προϊόντων, για λόγους επικοινωνίας με τους πελάτες μας σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές και promotions. Συλλέγουμε πληροφορίες όπως το όνομα, e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας, όπου μόνο με τη σύμφωνη γνώμη σας μας παρέχετε. Λοιπές πληροφορίες που αποθηκεύονται είτε μέσω ηλεκτρονικών αγορών είται μέσω κάποιου καταστήματος, π.χ. αγαπημένα προϊόντα, μέγεθη, χρώματα, χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για την προσωποποίηση των αγορών σας και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στο μέλλον. Το lingeristas.gr δεν πουλά, ενοικιάζει ή καθοιονδήποτε άλλο τρόπο παραχωρεί προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται από τους επισκέπτες του σε τρίτους. Τα μέλη του lingeristas.gr έχουν τη δυνατότητα διαγραφής του μοναδικού-προσωπικού λογαριασμού τους και με έγγραφη παράκληση τη μόνιμη διαγραφή των πληροφοριών που έχουμε συλλέξει έως τότε. Επιπλέον, τα μέλη μας, έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν τα στοιχεία του λογαριασμού τους και να μας ενημερωνουν ανά πάσα στιγμή για οποιδήποτε θέμα προκύψει.

Εάν είστε κάτω ασπό την ηλικία των 15, δεν επιτρέπεται να αποθηκεύεται οποιαδήποτε πληροφορία στο Lingeristas.gr. Το Lingeristas.gr και το υλικό που παρέχουμε προορίζεται για χρήστες άνω των 15 ετών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η κάθε αγορά σας ή συναλλαγή σας μέσα από το www.lingeristas.gr θέλουμε να είναι απόλυτα σίγουρη, έμπιστη, και προπάντων να γνωρίζετε ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα (Πιστωτική Κάρτα και άλλα) είναι απόλυτα ασφαλείς.

* Για το λόγω αυτό επιλέξαμε οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω πιστωτκών καρτών να γίνονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ με την οποία συνεργαζόμαστε έτσι ώστε να μην μπορούμε ούτε εμείς να επέμβουμε στην όλη διαδικασία. Έτσι επιτυγχάνετε ο μεγαλύτερος δυνατός βαθμός ασφάλειας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, download ή παραπλάνηση του κοινού. Τυχόν αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφόρτωση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήπποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του lingeristas.gr

Οι περιγραφές , οι πληροφορίες , οι φωτογραφίες και τα λογότυπα  που εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη καθοδήγηση του χρήστη μέσα σε αυτό. Oλα τα λογότυπα που παρουσιάζονται στο δικτυακό μας τόπο είναι ιδιοκτησία της εταιρείας που αντιπροσωπεύουν. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες μας δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.