Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι αποστολής για την Ελλάδα

Η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες ,με τους παρακάτω τρόπους:

Α. Mε courier. (Easy Mail & Speedex)
Β. Με ΕΛΤΑ.(για παιχνίδια με όγκο)
Γ. Παραλαβή από τα καταστήματα μας.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στο lingeristas.gr;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συκευασία τους ,εάν υπήρχε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολης τους.

Χρεώνομαι κάτι για την επιστροφή;

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν εφαρμόζει καλά η αλλαγή μεγέθους στο lingeristas.gr είναι εύκολη υπόθεση. Τηλεφωνήστε στο 2130051016 και ένας από τους πωλητές μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Η αλλαγή για αντικατάσταση μεγέθους είναι δωρεάν.

Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να επιλέξετε κάποιο άλλο, αποστείλετε το προϊόν σας πίσω με τον τρόπο που αναφέρουμε παραπάνω και κάντε μία νέα παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε μόνο για τη νέα αποστολή.

Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, το lingeristas.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την επιστροφη του προιοντος.  Στο ποσό της επιστροφής περιλαμβάνεται και το κόστος παράδοσης.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει στο Lingeristas.gr σε κάποιο κατάστημα;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας σε οποιαδήποτε κατάστημα μας έχοντας μαζί σας την απόδειξη αγοράς. Καλό θα ήταν να έχετε συνεννοηθεί νωρίτερα για την αλλαγή είτε με το κατάστημα είτε καλώντας στο 2130051016 για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει σε κάποιο κατάστημα μέσω courier;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή αλλά δεν ισχύει η πολιτική επιστροφών όπως αναφέρετε πιο πάνω. Τα έξοδα αποστολης θα επιβαρύνουν εσάς εξ'ολοκλήρου.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στα καταστήματα;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συκευασία τους ,εάν υπήρχε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγορά τους. Οι αγορές από το κατάστημα Stock μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα.