Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι αποστολής για την Ελλάδα

Η παράδοση γίνεται συνήθως μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες ,με τους παρακάτω τρόπους:

Α. Mε courier. (Easy Mail & Speedex)
Β. Με ΕΛΤΑ.(για παιχνίδια με όγκο)
Γ. Παραλαβή από τα καταστήματα μας.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στο lingeristas.gr;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συσκευασία τους ,εάν υπήρχε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής τους.

Χρεώνομαι κάτι για την επιστροφή;

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν εφαρμόζει καλά η αλλαγή μεγέθους στο lingeristas.gr είναι εύκολη υπόθεση. Τηλεφωνήστε στο 2130357020-2108613336 και ένας από τους πωλητές μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Η αλλαγή για αντικατάσταση έχει οικονομική επιβάρυνση 2,50€

Αν για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας και να επιλέξετε κάποιο άλλο, αποστείλετε το προϊόν σας πίσω με τον τρόπο που αναφέρουμε παραπάνω και κάντε μία νέα παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε μόνο για τη νέα αποστολή.

Μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, το lingeristas.gr σας δίνει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος.  Στο ποσό της επιστροφής περιλαμβάνεται και το κόστος παράδοσης.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει στο Lingeristas.gr σε κάποιο κατάστημα;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας σε οποιαδήποτε κατάστημα μας έχοντας μαζί σας την απόδειξη αγοράς. Καλό θα ήταν να έχετε συνεννοηθεί νωρίτερα για την αλλαγή είτε με το κατάστημα είτε καλώντας στο 2130051016 για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν που έχω αγοράσει σε κάποιο κατάστημα μέσω courier;

Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή αλλά δεν ισχύει η πολιτική επιστροφών όπως αναφέρετε πιο πάνω. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εσάς εξολοκλήρου.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών στα καταστήματα;

Δεχόμαστε όλες τις επιστροφές σε προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα, στη συσκευασία τους ,εάν υπήρχε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγορά τους. Οι αγορές από το κατάστημα Stock μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα.